Головна » Афіша » Казки віденського лісу

Казки віденського лісу

29 грудня 2020 року, вівторок, о 19:00 в Концертному залі імені С.Людкевича Львівської національної філармонії відбудеться концерт «Казки віденського лісу». Звучатиме популярна класика, українська коляда і не лише — все для того аби передноворічний настрій був найкращим. Презентуємо вам передноворічну музичну феєрію із популярною святковою класикою Й. Штрауса, І. Кальмана, Ф. Лєгара, Ф.Шуберта, В. Гомеза, Й. С. Баха, віртуозними інструментальними композиціями та ін.

У цей вечір вже традиційно святковий настрій для Вас творитиме:

заслужені артисти України Лілія Коструба та Василь Понайда,
Ірина Жовтолист, Оксана Савіцька, Ольга Фенюк, Віталія Голубнича, Анастасія та Микола Корнутяк, академічний інструментальний ансамбль “Високий Замок”.

Ведуча – Лілія Винницька.

Художній керівник ансамблю “Високий Замок” Андрій Яцків поділився думками, чим для нього особливе це свято:

“Для мене Різдво – це не тільки святковий настрій, пишні різнокольорові гірлянди та прикраси на ялинках чи яскраво освітлені вулиці. Це насамперед усвідомлення величного подарунку Творця для нас, людей – народження Христа, Спасителя світу. Він народжується, щоб взяти на себе увесь негатив, усю людську недолю, чим відкриває для нас шлях у світле майбутнє у простоті  та чистоті. Саме про це і йдеться у численних колядках та різдвяних піснях, які співаються у цей час у всіх народах. А ще серед багатьох митців особливе місце для мене посідає німецький композитор Йоганн Себастьян Бах, який просто вражає глибиною своєї музики. У час Різдва я заслуховуюся його музикою…!”