Головна » Преса » Першокласні першокласники 1967 року

Першокласні першокласники 1967 року

Початок нового навчального року, здавалося б, уже традиційна подія, але цьогоріч свято у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. М. Шашкевича зробили по-особливому урочистим високоповажні учні 1-Б класу, які в 1967 році вперше почули мелодію шкільного дзвоника. Це люди, які досягли чималих здобутків на життєвому шляху, але не втратили молодечого запалу і завітали до школи, щоб повернутися в спогади і започаткувати нову хорошу традицію. У вітальному слові п. Петро Кобелька від імені учнів, які 50 років тому переступили шкільний поріг звернувся до присутніх із закликом бути патріотами своєї держави, міста, школи і впевнено досягати мети. Приємним сюрпризом для присутніх було неперевершене музичне вітання у виконанні заслуженої артистки України Лілії Коструби.
Щедрі подарунки від випускників отримали всі: високопрофесійний радіомікрофон – для шкільних талантів, солодощі – для першокласників, зворушлива пісня від п.Лілії –  для усіх присутніх.
Дякуємо, дорогі наші випускники, за прекрасну ідею, за довершене її втілення, за поцінування великої учительської праці і визнання високої місії школи –  інституції, що формує інтелектуала, інноватора та патріота.
Мріємо, аби такі події ставали традицією!

О. Патрик, заступник директора з виховної роботи
Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 імeні М. Шашкевича

https://www.youtube.com